Frank Nieman in 2019 opnieuw van start in ONK Supercup 600!

De 20 jarige coureur uit Staphorst gaat in het seizoen van 2019 met de vertrouwde mensen om zich heen van start in het ONK Supercup 600 kampioenschap onder de naam Nieman Racing.

Nieman sloot vorig seizoen sterk af door de laatste 3 races een overwinning te pakken en mocht tweemaal op de één na hoogste trede van het podium staan. Het constant scoren van Frank was goed voor een 3de plaats in het eindklassement van het ONK Supercup 600.

Het Nieman Racing team is momenteel druk met de voorbereidingen! De sponsor gesprekken en alle rand zaken worden geregeld om optimaal aan het seizoen te beginnen. Samen hebben zij als doelstelling om voor het kampioenschap te gaan!

Frank: ‘ik ben erg blij om in 2019 weer van start te gaan met dezelfde mensen om mij heen. Dit geeft een vertrouwd gevoel, waardoor ik mij 100% op het racen kan focussen. Om voor het kampioenschap te gaan moet alles kloppen en dat kan in deze situatie. Menig sponsor gaf de toezegging voor 2019 al, waar ik heel dankbaar voor ben! Deze winterperiode ga ik net zoals voorgaande jaren weer een training/voedingsplan afwerken om mezelf optimaal voor te bereiden.’

Frank Nieman in 2019 opnieuw van start in ONK Supercup 600!
Sluit Menu