Podiumplaats voor Frank Nieman tijdens race 3

De afgelopen dagen werd de weersverwachting nauwlettend in de gaten gehouden. Uiteindelijk kunnen we terugkijken op een mooie zonnige dag op het TT circuit te Assen. Nieman Racing was weer terug op het podium na een moeilijke start van het seizoen!

Frank wist zaterdagmorgen zich te kwalificeren op een keurige P3. Niet geheel tevreden over de rondetijden, maar wel blij met een plaats op de eerste startrij.

Frank had niet een hele goede start en kwam de eerste ronde door op een vierde plaats. Na een mooie inhaalactie wist Frank op de start-/finishlijn de derde positie over te nemen. Hij probeerde de aansluiting te krijgen met de twee rijders voor hem, maar helaas was daar de wedstrijd te kort voor. De Nieman Racing coureur moest proberen om de achter hem rijdende coureur Eduard Troost van het podium af te houden. Na een mooie race wist Frank uiteindelijk zijn 3e plaats vast te houden en mocht hij het podium betreden.

Frank: ‘Deze 3de plaats konden we zeker gebruiken na een moeilijke start van het seizoen. Ik ben tevreden met het resultaat en de behaalde punten, echter was het tempo in de race niet goed genoeg en onder ons niveau. We gaan hier mee aan de slag en ik hoop de volgende wedstrijd weer mee te strijden voor de overwinning!’

Het team kijkt terug op een mooi raceweekend en kijkt alweer uit naar de volgende race. Dit zal nog één keer op het TT-circuit zijn en daarna staan er twee wedstrijden op het programma in Frankrijk en Duitsland.

Podiumplaats voor Frank Nieman tijdens race 3
Sluit Menu